Camping i regnvejr

Regnvejr og campingvogn gør mig desperat. 24 timer, hvor regnen bare trommer mod forteltets dug. Jeg starter med at tage det heeeeelt roligt. Lave hyggeting. Vi spiller kort sammen. Vi hygger med kaffe og kiks og levende lys. En tur til Esbjerg for at handle ind – det regner fortsat. Ser Min søsters børn vælter Nordjylland, som vi købte i Bilka. Spiser snoller og hygger. Det regner stadig. Det er blevet næsten mørkt, da Oline og jeg skal op og børste tænder. Selv om regnen pænt synker ned i den sandede jord, er der åbenbart væsner som vælter frem og nyder de våde flisegange. Skrubtudser! Den ene knytnæve store skrubtudse efter den anden, krydser vores vej til toiletbygningen. Skrubtudser gør mig også desperat. Da jeg endelig ligger i min seng, kan jeg ikke sove. Det regner stadig. Mit hjerte banker og jeg er ved at oparbejde en rigtig regnvejrsdesperation. Vågner utallige gange i løbet af natten. Lytter. Hvor meget trommer det mod taget? Er der stilhed? Håber så, at blæsten vil tørre forteltet, da en teltdug som giver op for regnmasserne kun vil gøre det hele endnu værre. Der går 24 timer, før regnen hører op. Teltdugen holdt. Ingen vand!

Skriv et svar