Hygge i Blåvand

Fem minutter på cykel og vi er oppe på hovedgaden i Blåvand. Vejret er ikke just til strandtur, så vi hygger i byen. Der er masser af butikker. Oline mangler en softshelljakke og der er masser af sportsbutikker. Kurt finder en rigtig lækker vinterjakke som er på bud og Oline får en softshell.

Vi sover længe, når vi holder ferie og klokken er næsten middag inden vi kommer ud af døren, så når vi kommer hen på eftermiddagen spiser vi god frokost. I Blåvand ligger der et stort, rigtig hyggeligt bolchekogeri. Man kan se bolcheproduktionen og børnene kan komme ind og lave deres egen slikkepind. Butikken bugner af bolcher i flotte farver. Det hele er sat op i et lidt gammeldags interiør, så hele butikken og cafeen emmer af atmosfære. Vi spiser frokost på terrassen. Oline skriver postkort til Bedstemor og Bedstefar.

Skriv et svar