Legoland-land

Kurts fødselsdag fejrede vi med en tur til Legoland. En ordenlig familietur med Bedstemor og Bedstefar og Olines veninde Josephine. Der er fribilletter til børn i omløb alle vegne i år. Jeg havde langt flere, end de to vi skulle bruge, men alle de andre familier ved indgangen stod selv med rigelige mængder fribilletter i hånden, så jeg kom ikke engang af med min overflod.
Det var rasende koldt i Legoland sådan en oktoberdag. Heldigvis var det solskin ind i mellem, men vi måtte ty til kaffekopperne for at få lidt varme i løbet af eftermiddagen. Der var heller ikke mange besøgende, så det var overkommeligt at stå i kø.
Vi fik prøvet en del aktiviteter – mest Oline og Josephine. Vi skulle også en tur i 4D-biografen. Jeg synes nu stadigvæk at den 4D-bio de har i Fårup Sommerland er bedst. Der kan stolene “falde ned” og der kan pustes luft rundt mellem benene på publikum, så det føles som slanger der snor sig.
Inden vi skulle hjem spiste vi aftensmad på familierestauranten. Det billigste spisested i Legoland, men med forbløffende god mad. Dejligt mørt kød, masser af salat, forskellige kartofler og sovse. Grøntsager tilpasset børn. Og softice 🙂
Olines sind er i konflikt, når vi er i den slags forlystelsesparker. Hun tør ikke prøve ret meget. Hun er bange for rutsjebanerne, men hun vil heller ikke prøve de “små ting”, for det er for barnligt. Heldigvis overvandt Oline og Josephine deres fjolleri sidst på eftermiddagen og hoppede om bord i Monorail og ballongynge i Duploland.

Vi var drøn trætte, da vi vendte snuden hjemad efter en lang dag i Legoland. Tøserne kom op at køre på vejen ud til P-pladsen.

Skriv et svar