Otte sting og en bandage

I formiddag var jeg en tur omkring dagkirurgisk afdeling på Randers Sygehus. Siden sidste forår har jeg døjet med, at begge mine hænder sover om natten og gør ondt om dagen, så snart jeg laver noget med hænderne.

Karpaltunnelsyndrom siger lægerne.  Jeg har fået tjekket nervebanerne ved hjælp af elektriske stød og måling af reaktionerne i fingrene. Løsningen er at få lagt et lille snit i håndroden og skabe mere plads til nervebanerne.

Sådan en lille operation har jeg fået lavet i dag. Det tog ikke særlig lang tid og både lægen (ung fyr med brune øjne og god humor) og sygeplejerskerne var super søde. Nu har jeg en kæmpe bandage på, som skal sidde i fem dage. Derunder er der otte sting, som først skal ud om tolv dage.

Heldigvis har Oline vinterferie og Kurt har taget resten af ugen fri, så de kan hjælpe mig. Jeg kan ikke engang knappe mine bukser selv. Og slet ikke håndtere min hest.

Skriv et svar