Familiens dyr

Coco Løwchen 5 måneder

Familien tæller også en hund: Coco, to katte: Mille og Jalle og marsvinet Pizza. Og så er der også kommet en hest til. Gajol, som er en dejlig, rolig vallak af racen Tinker. Den norske skovkat Jalle har vi fået af en familie som ikke havde den fornødne tid til missen. Med 2 katte og en hund i familien, har vi nullermænd OVERALT – ALTID!

Coco er en dejlig og nem hund af racen Løwchen. Vi har købt hende hos en privat familie. Hun er et rigtig godt eksempel på en Løwchen. Hun er lærenem og omgængelig. Hun er med på camping, med på udflugt og hvad vi ellers foretager os. Hun fælder ikke, så det kræver lidt ekstra tid med kam, børste og saks.

Katten Mille har vi købt som formidlingskatte hos Dyrlæge Garbus på Vorup Dyrehospital

Det kan varmt anbefales at anskaffe sig kat på den måde. Man er sikker på et sundt dyr og for det beløb man giver for katten, bliver den neutraliseret, øremærket, meldt til register hos Kattens Værn og vaccineret første gang. Vores gamle Bette Fis var også formidlingskat.

Hvis naboerne skal på ferie, så er vi gerne plejefamilie for hunde og kaniner og hvad der nu ellers skal passes. Det er fordelen ved at bo i en lille by, hvor vi har et nært naboskab. Vi stiller gerne op og passer børn og dyr for hinanden.

20121226-211539.jpg

Skriv et svar