Oline

20121226-210211.jpg

Oline Desiree’ Dalsgaard Pehrsson – født i 2002 og går i skole på Søndermarkskolen i Vorup.

En selvbevidst ung dame, som opfører sig som en anden teenager. Tøj, musik, makeup og venindesnak. Hun elsker at shoppe og bruger masser af tid på at finde sminketips på Youtube.

Meget af fritiden går med veninder, alenetid på værelset eller med at passe hendes eftermiddagsven – søde Tempo. Ud over tid med hestene, så er der også tøsetid med overnatning, pizza og uhyggelige film hele natten.

Oline slægter både sin mor og far på, hvad angår kærlighed og hang til teknik. Hun er udstyret med såvel mobiltelefon og pc og kan hænge i timevis foran de forskellige skærme: pc, fjernsyn eller mobil. Og egentlig helst det hele på samme tid. Kontakten med veninderne er lige så meget digital som fysisk. SMS og Skype er jo opfundet!

Oline har sit lidt særprægede mellemnavn Desiree’ fra den gamle svensk/franske historiebog. Jeg har altid været facineret af Napoleon, den franske historie fra den tid, Solkongens magt og fald. Desiree’ var silkehandlerdatter fra Marseille og endte som hustru til Napoleons marskal Jean Baptist Bernadotte. Bernadotte blev hentet til Sverige som konge, da man ikke havde en tronarving. Hermed blev Desiree den første Bernadotte-dronning i Sverige.

Skriv et svar